SINGRAVEN, SWANS, GOLDEN IS HER HAIR AND CYMBELINE

Singraven is een prachtig landgoed in Twente.

Het is heel afwisselend met bossen, de Dinkel, park en tuinen bij het landhuis. De watermolen draait in mijn video. Hij zaagt op dat moment boomstammen door. Bij de watermolen is een terras waar je werkelijk heerlijk in de natuur zit en lekker kunt eten en genieten. Er nestelt een kolonie zilverreigers en verder zijn er nog veel dieren die in het filmpje ook te bewonderen zijn.

De muziek is van mijn cd: My song for Connemara. Ik zing hier eerst: “Golden is her hair” en daarna “Cymbeline”.

Singraven is a very beautiful estate in the east of the Netherlands. It’s trees, little stream (the Dinkel) birds and gardens are amazing. There is a water mill where you can enjoy nature with a marvellous view from the terras, and drink or eat. you can see the water mill turning in my video. Swans, egrets nesting, frogs and cows.

The music you hear is from my cd: My song for Connemara. I sing: “Golden is her hair” and “Cymbeline”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *