Birds in our garden

Het was leuk de nationale tuinvogeltelling.

Elk jaar weer ongeveer dezelfde hoeveelheid vogels, maar langzaamaan wordt de kolonie ringmussen die hier bij onze boerderij huizen minder. In de video zie je veel van de vogels die op het voer afkwamen. Mijn favoriet, het roodborstje is heel fotogeniek. De meesjes bewegen zooo snel dat je ze bijna niet onbewogen op de foto krijgt. En de merel is misschien minder mooi maar zingt zo prachtig. Op een andere video (allemaal beestjes) heb ik opnames van de prachtige merelzang in onze tuin gemaakt.

Little birds in our garden. We feed them during winter. We can watch them from the kitchenwindow and in januari we joined the national gardenbirds count in the Netherlands. The robin is my favorit! You can see them all in the video. I sing a song of birds and play on my harp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *